Mistä vastuullinen lahja tähän hätään? Haluaisit muistaa ja ilahduttaa läheisiä ja samalla olla vastuullinen.

Ei hätää, keräsin sinulle muutaman linkin, joiden kautta löydät vielä tähän hätään varmasti hyvät lahjavinkit. Lahjat, jotka ovat vastuullisia, moneen budjettiin sopivia ja ilahduttavat monenlaista, ehkä vaativaakin sukulaista, kollegaa, esimiestä ja jopa asiakasta.

 

TOP 3 viime hetken lahjavinkkilinkkiä

1. Ostavastuullisesti.fi

Ostavastuullisesti.fi on sivusto, jossa on tarjolla vastuullisia tuotteita ja palveluita, joiden vastuullisuuden on arvioinut vastuullisuuspaneeli. Se koostuu riippumattomista asiantuntijoista ja se kertoo tekevänsä arvion tuotteiden ja palvelujen kestävyydestä monelta eri kannalta. Paneelilla ei ole tarkkoja arvointikriteereitä. Perusajatuksena on, että valikoimaan voi päätyä tuote tai palvelu, jos se on kestävämpi, kuin samaan tarpeeseen vastaavat verrokit.

Ostavastuullisesti.fi tiimi ottaa myös vastaan ehdotuksia tuotteita, ja pyytää kertomaan somessa tai artikkelien kommenttikentissä mitä lisätietoa tuotteista ja palveluistakaivataan.

Lue lisää ostavastuullisesti.fi-sivulta tai sen blogista: Joulukuun poiminnat – aineettomat lahjaideat 

 

2. Leo Straniuksen blogi

Leo Stranius kertoo sivuillaan olevansa ekologisen elämän edelläkävijä, ilmastoaktivisti. Leon hiililalanjälki on vain 2867 kg. (Se on muuten erittäin hyvä tavoite itse kullekin. Itselläni on tuplat.)

Black Fridayn aikaan näin Leon lahjavinkit, joista löysin oman suosikkini, puukaverin TreeBuddy-palvelun kautta.

Lue Leo Straniuksen lahjavinkit täältä: Vastuullinen joululahja – Viisi lahjavinkkiä, jotka eivät kuluta luonnonvaroja vaan parantavat ympäristön tilaa

3. Anna jotain muuta -sivusto

Annajotainmuuta.fi-sivustolla on melkein 200 vallan mainiota lahjaideaa.

Lahjat ovat aineettomia ja niitä löytyy moneen budjettiin. Ideoita voi hakea eri kategorioista ja eri ikäisille, esimerkiksi iloa ja apua arkeen nuorelle. Lahjaa ei voi tilata palvelun kautta, mutta lahja toimitetaan saajalle lahjakorttina sähköpostilla tai puhelimeen WhatsAppin kautta.

Säästät aikaa ja hermoja, kun ei tarvitse lähteä enää tässä vaiheessa kaupoille.

Sivuston ideat tarjoaa Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY idealla ”Tavaraa paremmat lahjaideat”.

Inspiroidu lahjavinkeistä täältä: annajotainmuuta.fi

Lue myös vinkki: Juhli onnistumista ja kehitystä

 

🎅🏻 Huomenna taas uudet vinkit sinulle, ilmastovastuun muutosagentti, joka haluat saada työpaikallasi aikaan muutoksen, jolla on merkitystä!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Piditkö näkemästäsi? Levitä sanaa :)

LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram